Crimson Throne/2013-12-15

From RopeWiki
Jump to navigation Jump to search

Pelikerran tiedot[edit]

__SHOWFACTBOX__

DM
[[DM::Timo K]]
Pelattu
Pelattu::2013-12-15
Paikka
Paikka::Hyvinkää
Hahmot
Pelin päivämäärät
Pvm::12. Erastus, 4709AR
Tapahtumat
  • Kressida käskee Graun hakemaan Magnuksen sekä "sen varisialaisen". Hetken päästä Magnus ja Morro, Varisialainen sorcerer saapuvat huoneeseen. Morro oli joutunut selliin osallistuttuaan tapaukseen sillalla jossa Maidenit surmasivat siviilejä. Morro oli vastustamassa Maideneita ja hänet pidätettiin. Kressida tarjoaa sellimajoituksen ryhmälle, jossa tutustutaan ja suunnitellaan. Auringonlaskun jälkeen Grau saapuu "siirtämään" vankeja ja ohjaa nämä linnakkeen takaovelle josta ryhmä livahtaa ulos.
  • Sairaalan ovella kaksi vartijaa. Morro loitsii suojakseen mage armorin ja lähtee Magnuksen ja Hanskan kanssa kohti vartijoita, Morvius jää taemmaksi. Maidenit huomaavat lähestyvät ja valmistautuvat kohtaamiseen, ilmoittaen että sairaala on suljettu. Morro loitsii color sprayn, toinen vartija kaatuu tajuttomana maahan. Samalla Morvius loitsii magic missilen toiseen, mutta ei riitä kaatamaan. Hanskan nyrkit kuitenkin heiluvat ja naniitti voiman avulla toinen nyrkin isku osuu kriittisesti ja maiden kaatuu vertavuotavana maahan.
  • Morro kuuppaa tajuttoman vahdin hieman hutiloiden, mutta muutamalla puukon iskulla maiden heittää henkensä.
  • Morro tiirikoi sairaalan oven auki, vedetään ruumiit perässä sisälle.
  • Aulan sulkevan verhon takaa tulee valoa, Hanska vilkaisee sisään ja näkee sairaala-alueen täynnä vuoteita ja sairaita. Astutaan sisään, jolloin huomataan myös kolme lääkäriä ja neljä maidenia, sängyt tiiviissä rykelmässä, lähemmäs sata potilasta. Kaksi maidenia kävelee ylhäällä catwalkeilla jouset valmiina.
  • Morvius loitsii Flaming spheren ylös vahdin syliin, Magnus loitsii magic weaponin.
  • Kaksi lekuria katoaa sänkyjen taakse piiloon, kolmas vetäytyy ja vetää nuijan esiin. Morro ampuu magic missilen toiseen catwalk-vahtiin, haavoittaen tätä. Magnus liikkuu ja redaa kirveen iskun. Alakerran toinen maiden tekee samoin ja käskee ryhmää poistumaan. Ylhäällä maiden väistää Morviuksen tulisen pallon mutta magic missile pudottaa. Morvius vetää käärön esiin. Hanska liikkuu. Pöydän takana ollut maiden vetää aseensa ja liikkuu, catwalkilta ammutaan hanskaa mutta teho on vähäinen. Kulman taakse vilahtaa neljäs tohtori.
  • Kaksi lekuria puikkelehtii sänkyjen välissä. Morro pudottaa toisen catwalkin maidenin ja liikkuu. Magnus liikkuu maidenin luo ja väistää miekan iskun, lyö itse ohi. Morvius loitsii Mirror imagen kääröstä, kolme kuvaa, vetää tikarin esiin. Hanska liikkuu ja redaa, maiden juoksee nyrkkiin, ei putoa ja lyö osuman. Nurkan takaa lekurit koettaa sneakata Morviuksen kimppuun mutta ei onnistu, lyö nuijalla ja osuu oikeaan Morviukseen.
  • Magnus flankataan, toinen lekuri koettaa flankittaa hanskaa, kolmas ilmaantuu Morviuksen vastassa olevan rinnalle. Morro loitsii spontaneous immolationin Morviuksen vastustajaan, satuttaen pahasti. Lekuri syttyy tuleen ja huutaa tuskasta. Magnusta lyödään flankista osuman, Magnus nimeää aseensa ihmisensurmaksi ja lyö ohi maidenista. Maiden ottaa askeleen taakse ja ampuu yhden magic missilen palavaan ja kaksi viereiseen, tiputtaen palavan lekurin. Hero pointilla loitsii vielä force missilen toiseen ja pudottaa tämänkin. Hanska lyö Maidenia ohi toisen iskunsa, toinen osuu, Maiden lyö ohi.
  • Hanska flankataan ja lyödään nuijalla. Magnusta lyödään. Morro liikkuu ja loitsii color sprayn Hanskaan ja tämän vastustajiin, onneksi vaikuttaa vain pahiksiin ja molemmat kaatuvat tajuttomina. Magnusta lyö maiden, Magnus lyö ohi. Morvius Dazee Magnuksen maidenin ja huutaa "lekuri vangiksi", tekee vielä pienen voitontanssin. Hanska kuuppaa kaatuneen maidenin.
  • Magnusta lyödään selkään kipeästi, Morro liikkuu ja arcane boltilla vahingoittaa lekuria. Maiden ei toimi, Magnus lyö power attackilla kovan osuman, Morvius pudottaa maidenin force missilellä ja liikkuu toisen lekurin kohdalle. Hanska nuijii vangin pahemmin tajuttomaksi.
  • Magnusta lyödään taas, Morro dazee lekurin mutta Magnus pudottaa tämän power attackilla. Hanska hakkaa vangin hengiltä.
Sivuhahmot
Kokemus
* +700xp

Loot[edit]

[[Kampanja::Curse of the Crimson Throne|]] [[Systeemi::Pathfinder RPG|]]